Skip to main content

Oosterhavenconcert Medemblik met de Dutch Tenors

Zaterdag 13 Juli is het weer zover: de Waterweken in Medemblik met een concert aan de Oosterhaven. Inmiddels een jaarlijkse traditie voor het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps, met elke keer een andere gastartiest, en dit jaar zijn dat de Dutch Tenors. Deze professionals hebben hun sporen ruim verdiend in de showbizz, met hun 4-stemmige zang vullen ze elkaar prachtig aan en zingen zij met een knipoog de mooiste klassiekers. Met hun brede en afwisselende repertoire een perfecte match met het KSM!

Ook zangeres Dayenne is van de partij. Zij is al 10 jaar de vast zangeres van bigband No Pressure en van alle markten thuis! Zij zingt samen met het KSM een paar swingende nummers.

Vanaf 20.00 uur wordt het dus weer genieten, meezingen en meedeinen op en langs de Oosterhaven. Evenals voorgaande jaren is er weer de mogelijkheid om met sloepen en schuiten voor en naast het ponton aan te meren, terwijl na afloop de sluis in de Westerhaven tot middernacht wordt bediend.

De weersvoorspellingen worden nadrukkelijk in de gaten gehouden, maar grote parasols op de kade zullen in ieder geval voldoende bescherming bieden tegen zon en/of regen. Uiteraard is dit bijzondere concert vrij toegankelijk!